Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Páncélszekrény - Szállítása képes leírás - Páncélszekrény.tlap.hu
részletek »

Páncélszekrény - Szállítása - Páncélszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pancelszekreny.tlap.hu » Páncélszekrény - Szállítása
Keresés
Találatok száma - 20 db
3 Takács Trans

3 Takács Trans

Cégünk számára rendkívül fontos az ügyfeleink elégedettsége, így nagy hangsúlyt fektetünk a munkavégzésünk színvonalára, és a ránk bízott, általunk költöztetett, szállított ingóságok épségének megőrzésére. A szolgáltatások, melyekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, mind magas színvonalú, profi munkát takarnak. Ezért az általunk alkalmazott dolgozókat igen magas követelmények elé állítjuk, így biztosítva a megfelelő színvonalú munkaerőt. Dolgozóink mindegyike cégünk logójával ellátott munkaruhákat visel. Gépjárműveink mind korszerű, költöztetéshez speciálisan felszerelt eszközök, mivel fő profilunk (költöztetés , szállítmányozás) ezt megköveteli

Ádám Mihály

Ádám Mihály

Fuvarozás, szállítás szolgáltatásaink: Irodai költöztetés, írattári költöztetés, munkahelyi költöztetés, privát költöztetés, családi költöztetés. Teljes/részleges kicsomagolás és becsomagolás (a csomagoló anyagok biztosításával). Páncélszekrény szállítás, irodatechnikai eszközök számítógép-konfigurációk szállítása. Bútorok, polcok szétszerelése és összeszerelése. Bútor felhúzás, bútor leengedés. Selejtezés, lomtalanítás. Épületen, lakáson belüli átrendezés, bútor mozgatás. Zongora szállítás, pianínó szállítás, valamint egyéb súlyos, nagy kiterjedésű hangszerek szállítása, gép szállítás, építőanyag fuvarozás.

Budapesti páncélszekrény szállító

Budapesti páncélszekrény szállító

Fuvarozói ágazaton belül a legnagyobb kihívás a páncélszekrények szállítása. Magán emberként soha ne kezdjen hozzá, mert könnyen baleset lehet a vége. Kollégáink magas szakmai háttérrel rendelkeznek ezen a fuvarozói ágazaton, felkészültek vagyunk bármilyen és bármekkora páncélszekrény mozgatásában és szállításában. Technikailag felszerelve várjuk a megrendelést, emelő falas teherautót is biztosítunk a könnyebb munkavégzés végett. Páncélszekrény szállítás előtt áll, és kell egy jó fuvarozó, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Budateher

Budateher

Társaságunk ma 35 tehergépjárművel rendelkezik, a gépjárműpark harmada az immár családi vállalkozásként működő Budateher Kft. A mester módon végzett szállítás, fuvarozás szolgáltatásaink között szerepel mindenekelőtt az iroda költöztetés, lakás költöztetés, bútorszállítás; zongora szállítás, páncélszekrény szállítás, nehézgépszállítás; építési törmelék szállítás, sitt konténeres elszállítása, teljes vagy részleges lomtalanítás; valamint az áruszállítás, áruterítés és ADR-es árufuvarozás.

Bútor Tefu

Bútor Tefu

Fő szolgáltatásaink: lakás költöztetés, cég költöztetés, iroda költöztetés, műhely költöztetés, lapraszerelt bútor szerelése, lomtalanítás, zongora szállítás, pianínó szállítás, páncélszekrény szállítás, műtárgy szállítás, bútor mozgatás épületen belül. Dolgozóinknál alapvető követelmény az erkölcsi bizonyítvány, szakmai tapasztalat, a jó megjelenés és az intelligencia. Járműparkunk euro 1-es és euro 2-es szabványnak megfelelő 10-50 m3-es Man, illetve Mercedesekből áll, amelyek zárt bélelt rakfelülettel rendelkeznek, és ezekhez sok pokróc, fólia és szivacs tartozik.

CsigaTrans

CsigaTrans

A páncélszekrény szállítás, hasonlóan a gépszállításhoz egy kényes szakma. A különbség a kettő között, hogy a páncélszekrények, amelyek akár 4-5 tonnás súlyúak is lehetnek, általában olyan helyszínre kerülnek ahol a burkolatra és a berendezésekre is nagyon kell vigyázni. Ezért a páncélszekrény szállítás során szükség esetén a burkolaton rétegelt lemez terítést alkalmazunk, végig a szállítási útvonalon. Megfelelő felszereléssel rendelkezünk amennyiben a páncélszekrény szállítás esetén lépcsőn történő, ablakon keresztüli beemelésre, rögzítéshez vízszintezésre van szükség. Nem okoz gondot a páncélszekrények egymásra építése, összecsavarozása szűk helyszínen. Vállaljuk páncéltermek, trezorajtók telepítését, bontását áthelyezését.

Háfra József  Nemzetközi és belföldi árufuvarozó

Háfra József Nemzetközi és belföldi árufuvarozó

1987 óta foglalkozom árufuvarozással. Az eltelt évek során megrendelőim megelégedéssel fogadták szolgáltatásaimat. Az év bármely napján állunk közületek és magánszemélyek rendelkezésére. A vállalkozás egy 2007-es évjáratú Iveco 35C15 típusú platós, ponyvás tehergépjárművel rendelkezik.

Herkules Trans: páncélszekrény szállítás

Herkules Trans: páncélszekrény szállítás

Költöztetés és páncélszekrény szállítás több mint tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Hogy megkönnyítsük a helyzetét, olvassa el költözési tanácsainkat. Cégünk magánszemélyek és cégek, irodák költöztetését egyaránt vállalja. Oldalunkon, a portfóliónkon és referenciáinkon kívül költözési tippeket is olvashat. Ezzel is igyekszünk felkészíteni a költözésre.

Ifjúsági Teher Fuvarozó és Szállítmányozó

Ifjúsági Teher Fuvarozó és Szállítmányozó

A páncélszekrénynek számtalan típusa létezik országunkban, tömegük nagyban eltér egymástól, akár a több tonnát is elérhetik. Szállításuk nagy körültekintést és figyelmet igényel, ellenkező esetben nagyon súlyos balesetnek lehetünk szemtanúi. A páncélszekrény az élet szinte minden területén megtalálható beépítve, rögzítve, ragasztva, stb. Szállításuk előtt mindig tájékozódni kell az adott szállítási helyszínekről. A szállítás és telepítés történhet kézi és gépi erővel. Rakodóink nagy gyakorlattal és különleges megoldásokkal mozgatják a páncélszekrényt a lépcsőn akár lefelé, akár felfelé, berakják ablakon át, pincébe, emeletre, ahová csak kérik.

Hirdetés
Kiss Teher Budapest

Kiss Teher Budapest

Szolgáltatatásaink: lakás költöztetés, ingatlan költöztetés, iroda költöztetés, bútor szállítás, bútor fuvarozás, lapraszerelt bútorok szerelése, áruszállítás, árufuvarozás, fuvarszervezés, belföldi árufuvarozás, nemzetközi áruszállítás, szállítmányozás, bútorszállítás, csomagolás, zongoraszállítás, pianínószállítás, páncélszekrény szállítás, express fuvarozás, gyors fuvar, rakodás. Iroda takarítás, nagytakarítás, épülettakarítás, épülettisztítás, ablaktisztítás, ablaktakarítás.

Költöztetés

Költöztetés

Cégünk tevékenysége a belföldi (közúti) és - kisebb mértékben - a nemzetközi költöztetési feladatok, valamint a logisztika széles vertikumát fogja át. 1982-ben történt cégalapítás óta célunk a kiemelkedő színvonalú költöztetési, szállítmányozási szolgáltatások - versenyképes áron történő - elvégzése volt, ennek köszönhetően a költöztetési szektorban ma is szembetűnően magas, személyre szabott szolgáltatási ár/érték arány jellemzi tevékenységünket. A Profi Költöztetés tulajdonosa, ügyvezetője és munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A megalapozott szakmai ismeretek, valamit a hosszú távú piaci jelenlét és a megfellebbezhetetlen minőség iránti elkötelezettség vezérli mindennapi munkánkat a jelenünkben és a jövőben is. Elégedett partnereink számának növekedését - sikereinket - megbízhatóságunknak és korrekt üzleti magatartásunknak köszönhetjük.

Költöztetés, páncélszekrény szállítás

Költöztetés, páncélszekrény szállítás

Napjainkban már több mint 10 éve segédkezünk szívélyes ügyfeleinket lakásuk teljes vagy részleges költöztetésében. Nagy tapasztalatú szállító munkatársaink nem ismernek megoldhatatlan feladatot a költöztetés kapcsán. Lépjen velünk kapcsolatba nyugodtan ha kérdést szeretne feltenni, vagy ajánlatot kér. Számunk: 06 1 385 1802, vagy 06 30 999 8619

Nagy méretű tárgyak szállítása és költöztetése.

Nagy méretű tárgyak szállítása és költöztetése.

Költözni mindenképpen csak megbízható céggel lehet. Nagyon sok helyen hallani, hogy nem volt szerencsé, hogy költöztető céget hívtak segítségül. A Servitius céggel kapcsolatosan ilyet nem hallani, mivel egy teljes mértékben megbízhtó cégről beszélünk. Az árakat is korrektül betartja, és nem jellemző rá, hogy a megegyezés után még a helyszínen alkudozna. A honlapon megismerhetjük a több részből álló tevékenységi körét, valamint ügyfélszolgálatuk elérhetőségét is megtaláljuk az interneten, ahol várják a hívásukat és amiben tudnak, segítenek.

Páncélszekrény szállítás országosan

Páncélszekrény szállítás országosan

Amennyiben páncélszekrény szállítás vár Önre a közeljövőben,és még nem találta meg a szállító csapatot,kérem vessen egy pillantást az oldalunkra.Kollégáink mind szakmai rutinnal rendelkeznek,ehhez kiegészül a technikai felszerelésünk.A páncélszekrény szállítás nagyon embert próbáló feladat,senkinek nem ajánlom,hogy házon belül oldja meg.Csapatunk összeszokott és minden igényt kielégítő módon végzik munkájukat,nem csak budapesti ügyfelek részére.Komoly és megbízható céget keres a páncélszekrénye szállításához,akkor a legjobb helyen jár.Várjuk hívását a hét bármely napján.

Páncélszekrény szállítás, rakodás,költöztetés

Páncélszekrény szállítás, rakodás,költöztetés

Az igazi kihívás egy ilyen szolgáltatást nyújtó cég számára a páncélszekrény szállítása. De abban az esetben amikor egy páncélszekrény meghaladja a több száz kilót, akkor mivel mozgatjuk? Sokszor már az emberi erő kevés, ilyenkor jönnek képbe a különböző speciális szerszámok, amik a páncélszekrény szállítására lettek kifejlesztve. Mi rendelkezünk ilyen szerszámokkal, nem csak emberi erővel tudunk mindent megoldani. Nézzen szét oldalunkon, láthat pár képet a galériánkban, amikor ilyen eszközökkel dolgoztunk.

Páncélszekrény szállítás, telepítés

Páncélszekrény szállítás, telepítés

A nagyobb méretű, szakszerű telepítést igénylő páncélszekrényeket, tűzálló szekrényeket, időzáras kasszákat saját szállító járműveinkkel juttatjuk el a Megrendelő által adott címre. A kiszállított berendezést a kért helyre telepítjük, szükség esetén Mabisz előírásoknak megfelelően rögzítjük. A szakszerű telepítésről a helyszínen jegyzőkönyv készül. Speciális esetekben profi, sokat bizonyított alvállalkozó cégek segítségét kérjük a probléma megoldására. Páncélszekrény szállítás tőlünk!

Páncélszekrény, nehézgép szállítás

Páncélszekrény, nehézgép szállítás

Üdvözlöm, engedje meg, hogy bemutassam cégünket a páncélszekrény, és nehéz túlsúlyos tárgyak szállítása területén. Csapatunk jól képzett emberekből áll, technikai felszereltségünk kiváló, autóink rendben tartottak. Bármilyen nehéz tárgy szállítása előtt áll, kérem keressen meg minket, kollégáink a hét bármely napján készségesen segítenek Önöknek. Ipari műhelyek komplett átköltöztetését is vállaljuk, bízzon meg bennünket bátran. Budapest és vonzáskörzetében ingyenes és kötelezettség mentes helyszíni felmérést tudunk biztosítani.

Tuti menü