Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Páncélszekrény - Magyarország forgalmazók II. képes leírás - Páncélszekrény.tlap.hu
részletek »

Páncélszekrény - Magyarország forgalmazók II. - Páncélszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pancelszekreny.tlap.hu » Páncélszekrény - Magyarország forgalmazók II.
Keresés
Találatok száma - 14 db
Persecutor

Persecutor

Ma, a költő sorait így folytatnánk: Rend, te szülj nekem szabadságot! Egyik legalapvetőbb emberi jogunkat, a szabadsághoz való jogot csak akkor gyakorolhatjuk, ha dolgainkat rendben és biztonságban tudjuk, s nem köt gúzsba a szeretteinkért, munkatársainkért, szellemi értékeinkért, anyagi javainkért való aggódás. Tevékenységünkkel mi ehhez a rendhez és biztonsághoz járulunk hozzá ügyfeleink és a magunk örömére, megelégedésére!

Recte Biztonságtechnika

Recte Biztonságtechnika

A mechanikai védelem feladata az illetéktelen behatoló dolgának megnehezítése. Az erős mechanikai védelem látványa azért kedvetleníti el a betörőket, mert több időbe kerülne leküzdésük, mint amennyivel az akció szervezői rendelkeznek. A rácsok, ajtók és fóliák időben visszavetik és átmenetileg feltartóztatják a betörőket, a behatolást lehetetlenné tenni azonban nem tudják. Javasolt minden esetben elektronikai védelemmel kiegészíteni, hiszen ekkor értesülünk időben, (az elkövetés pillanatában) a betörésről. Egy nyaralónál például szezonon kívüli időszakban a betörőknek gyakorlatilag korlátlan ideje lehet, így a legmasszívabb rácsok sem állítják meg. A költségek a kiépítéstől és esztétikai és anyagminőségi igényektől függően változhatnak. Az épületet használók igényeinek leginkább megfelelő, ugyanakkor költségkímélő kiépítés árajánlatának összeállításához a helyszín bejárása és a megrendelő kívánságainak pontos ismerete szükséges.

S4 Mabisz E

S4 Mabisz E

Olyan jó minőségű páncélszekrényt keres, amelyben akár több millió Forint értékű készpénz tárolására köthet biztosítást a MABISZ E kategóriájában? Nos, a Senator Plus éppen ezt kínálja Önnek! A Senator Plus 5 méretben magas minőségű jellemzőkkel bír, emellett 30 perces tűzvédelmet is nyújt készpénze és iratai számára. A Senator minőségi tulajdonságai egy tartós és megbízható páncélszekrényben öltenek testet, melyben nyugodtan őrizheti készpénzét.

Safeclinik

Safeclinik

1988 elején kezdtem meg vagyonvédelmi tevékenységemet kisiparosként. Munkáink nagy része páncél és lemezszekrények, széfek műszaki nyitása javítása volt. Tevékenységi köröm jelentős bővülése eredményeként 2000- ben megalapítottam a SAFECLINIK BT.-t. 1993-ban Francia zárnyitó tanfolyamot végeztem, akkor egyedül a magánszektorból, az ORFK engedélyével. A cég szakembereinek hosszú évek alatt szerzett tapasztalata biztosítja, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően kínáljuk mindig a lehető legjobb vagyonvédelmi megoldásokat. Az értékek őrzése, védelme, biztonságos tárolása az Ön illetve cége legfontosabb szempontjának egyike, kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Safeshop

Safeshop

Cégünk szeretné Önnek bemutatni és összehasonlítani az általunk forgalmazott széfeket és páncélszekrényeket (értéktárolókat). Kínálatunkat rendszeresen bővítjük és frissítjük. Reméljük megtalálja oldalunkon a keresett terméket és elégedett lesz a választékkal, szolgáltatásainkkal és rendszeres látogatónk illetve vásárlónk lesz! Amennyiben oldalunkon mégse találna minden kérdésére kielégítő választ kérjük hívjon bennünket telefonon és mi szívesen segítünk.

Securet

Securet

Cégcsoportunk most már 17 év rutinjával elégíti ki jelenlegi, és potenciális ügyfelei biztonságvédelmi igényeit. Szervezetünk árképzése a "nagy forgalom - egyedenként kis haszon" elven alapszik. Ennek megfelelően a kisebb lakossági megrendeléseket is versenyképes, alacsony árakon tudjuk jó minőségben elvégezni. A nemrégiben végeztetett felmérésünk szerint ügyfeleink 63,7%-a több mint 5 éve, ezen belül 23,4%-a több mint 7 éve, 12,7%-a pedig 10 évnél régebbi partnerünk. Erre a számsorra különösen büszkék vagyunk, mert ez jól mutatja; nem elég az ügyfelet megszerezni, az ügyfél bizalmát tartósan csak a szolgáltatás napi színvonala tarthatja meg.

Strauss Metal

Strauss Metal

Cégünk 17. éve van jelen a magyar piacon. Hosszú és göröngyös út vezetett a kezdetektől a cég mostani sikerig. A rendszerváltástól induló és a mai napig tartó társadalmi és gazdasági átalakulás többszörösen kényszerítette vállalkozásunkat a folyamatos megújulásra, és termékszerkezet váltásra. A piaci változások időben való felismerése, a rugalmasság, az innovációs készség, a szorgalom, a kitartó és fáradságos munka meghozta eredményét. Cégünk kezdetben csupán néhány főt foglalkoztató kisvállalkozásból mára már ország szerte ismert, és többszörösen elismert saját márkanevet képviselő tőkeerős középvállkozássá nőtte ki magát.

Széf Guru

Széf Guru

Védelem speciális felhasználási célokra: Speciális széfeink között gyúlékony anyagok, számítógépek, szerverek tárolására szolgáló szekrényeket talál. Ha egyéni ízlése szerint megalkotott széfre vágyik, jó helyen jár.

Széf-97

Széf-97

Az elmúlt esztendők kitartó munkájának, dinamikus piackutató és piacépítő tevékenységének köszönhetően, mára már számos, - a biztonságtechnikában ismert és elismert - gyártó képviseletét látjuk el Magyarországon kizárólagos vagy társ importőri megállapodások alapján. A gyártók mindegyike nemzetközileg elismert biztosítási rendszer szerint dolgozik. Felhasználóik biztonsága érdekében folyamatos fejlesztéseket végeznek, új és újabb biztonsági megoldásokkalszerelik fel termékeiket.

Hirdetés
Széfdiszkont

Széfdiszkont

SM1 bútorszéf: Műszaki adatok: Szimplafalú bútorszéf, falvastagság 2 mm, az ajtó 5 mm. 2-oldali 16 mm-es reteszeléssel. Falhoz és padlóhoz egyaránt rögzíthető. SM1 zárszerkezet: Kéttollú biztonsági zár 2 db kulccsal.

Széfek és Fémszekrények Kft.

Széfek és Fémszekrények Kft.

Biztonságos, zárható és kiváló minőségű fémszekrényeket kínálunk, különböző méretben, formában. A webáruházunk által kínált szekrények között minden bizonnyal megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő irodai tárolót, tűzálló szekrényeket, szerszámtárolókat, munkaruha tárolására, begyűjtésére, kiadására alkalmas szekrényeket, és egyéb értékmegőrző, kulcstároló szekrényeket. Többféle rekeszes, fiókos, polcos, helytakarékos, praktikus felépítésű fémszekrényből válogathat. Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van, kérjük írjon egy e-mailt, keresse az ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk a rendelkezésére!

Széfek, pénz és kulcskazetták webáruháza

Széfek, pénz és kulcskazetták webáruháza

A http://www.barkacsonline.hu/ webáruházban elsősorban széfek, pénz és kulcskazetták háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, klímák, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek széles választéka található.

Trexin

Trexin

Cégünk 1995-ben alakult magas minőségű irodabútorok és irodaszerek forgalmazására. A kezdeti útkeresés után - követve a piac változásait és figyelembe véve az egyre erősödő versenyt - egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a további fejlődés csak a fregmentált piaci stratégián alapuló marketingpolitika kidolgozása és folyamatos, a vevők igényeihez történő "testre szabása" révén lehetséges. A Trexin Kft. működése során kínálati portfoliójába mindig olyan termékeket választott, amelyek a kiváló minőséget, kedvező piaci árfekvést, tartósságot, eleganciát és a felhasználó biztonságát képviselik. Termékkínálatunk ezzel párhuzamosan az irodai és üzleti munka könnyebb, ugyanakkor hatékonyabb elvégzését hivatott elősegíteni.

Trezor-Liktor

Trezor-Liktor

A Trezor Manufaktúra erényei közé tartoznak azok a TREZOR márkanév mögött álló szakemberek, akik munkájukat ugyanolyan professzionális szinten végzik, mint a régi kovácsok és fegyverművesek. Ezeket az egyedi, maradandó értékű darabokat a TREZOR MANUFAKTÚRA műhelyében gondos, szakértő kezek készítik, ötvözve a magas szakmai színvonalat korunk fejlett műszaki megoldásival. A KNOW-HOW felhasználásban élen járunk megőrizve a nagynevű elődök műves munkastílusát, szakmai hagyományait. Az exkluzív kivitelű Panoráma fegyverszekrény Vadászkastélyok, vadászházak, antik bútorokkal berendezett vadásztermek impozáns kiegészítője. A faragott kiegészítő, aranyozott díszítő elemek, kárpitozott vagy tükörrel kombinált, megvilágított.

Tuti menü