Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Páncélszekrény - Kapcsolódó Cikkek képes leírás - Páncélszekrény.tlap.hu
részletek »

Páncélszekrény - Kapcsolódó Cikkek - Páncélszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pancelszekreny.tlap.hu » Páncélszekrény - Kapcsolódó Cikkek
Keresés
Találatok száma - 23 db
A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban

A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban

A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza) Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági őrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetők egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, műszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyűfém keréktárcsákat. A bűncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az őr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendőrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást. A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

A tűzoltók buktatták le

A tűzoltók buktatták le

Léber Gabriella elmondta: a betörés helyszínének szomszédságában kigyulladt egy fészer, amelyhez kivonultak a tűzoltók. Az általuk készített videofelvétel megörökítette a távozó tolvajok mikrobuszát. A nyomozók ennek alapján azonosították az elkövetőket, majd őrizetbe vették őket.

Baltával estek neki egy páncélszekrénynek a trükkös tol

Baltával estek neki egy páncélszekrénynek a trükkös tol

FMH - Autóval leszakították az épület ajtajára szerelt rácsot, majd baltával sikertelenül próbálták meg feltörni Esztergomban egy pénzváltó páncélszekrényét - tájékoztatta hétfőn a rendőrség az MTI-t. Az elkövetők a helyszínre vezető utak egyikét drótkötéllel lezárták. A kötélre sárga láthatósági mellényeket erősítettek, elé pedig behajtani tilos táblát állítottak - tette hozzá a megyei főkapitányság sajtóreferense. A páncélszekrényt baltával próbálták meg betörni. Miután a kísérlet nem sikerült, a tolvajok elmenekültek a Mária Valéria híd irányába - mondta el a csütörtök esti órákban történt eset körülményeiről Léber Gabriella. Páncélszekrény baltával.

Betörések, autófeltörés,

Betörések, autófeltörés,

Kinyitották a páncélszekrényt. Tegnap reggel vették észre, hogy az éjszaka betörtek az egyik szombathelyi kft. irodájába. A tettes felfeszítette a páncélszekrényt és 200 forintot vitt el. A rongálással 20 ezer forint kárt okozott.

Elloptak egy páncélszekrényt

Elloptak egy páncélszekrényt

Elloptak egy páncélszekrényt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Abaújszántó egyik családi házából, a nyomravezetőnek félmillió forint jár - tájékoztatott a rendőrség. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki január 5-ére virradóra Abaújszántón betörte egy családi ház egyik ablakát, az épületből pedig egy páncélszekrénnyel távozott - közölte Dobi Tamás, a főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A digitális zárszerkezettel rendelkező trezorban 35 ezer euró, 1,2 millió szlovák korona, 5 millió forint és különböző arany ékszerek voltak, a sértett kára megközelíti a 30 millió forintot.

Elloptak egy páncélszekrényt Nyíregyházán

Elloptak egy páncélszekrényt Nyíregyházán

Elloptak egy 200 kilogrammos páncélszekrényt a benne lévő pénzzel együtt Nyíregyházán. A kár meghaladja az egymillió forintot - közölte a szabolcsi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Hogyan kell kinyitni egy kódzáras páncélszekrényt?

Hogyan kell kinyitni egy kódzáras páncélszekrényt?

Hogyan kell kinyitni egy kódzáras páncélszekrényt? Hát kulccsal, meg kóddal! Persze ezt mindenki tudja... De hogyan működik? Mi van belül? Ezt fogjuk most megnézni közelebbről a balra látható Vepox beépíthető páncélszekrény szíves közreműködésével. Persze akár akarja akár nem. Ez az a rész, amin túl kell jutnunk, ha hozzá szeretnénk férkőzni a páncélszekrény tartalmához. Kell egy kulcs, és a kódszám a tárcsához. A kulcsot bármely lakatos beállítottságú ember könnyedén átlépi, végső esetben kifúrja az egész zárat. De a kódtárcsához kell a szám! Anélkül igencsak nehéz lesz kinyitni. Persze nem lehetetlen, csak érteni kell hozzá. Mackósok előnyben.

Hogyan védekezzünk a betörők ellen?

Hogyan védekezzünk a betörők ellen?

A betörők, besurranó tolvajok egyre kifinomultabb módszerekkel és egyre pofátlanabbul tevékenykednek. A közelmúltban megsűrűsödtek az ilyen jellegű az esetek, a házban, a környéken és ismeretségi körben. A rendőrség pedig tehetetlen. Másnap reggel unott arccal felveszik a jegyzőkönyvet és általában soha többet nem hallunk az eltűnt laptopról, digicamről, iphone-ról stb. Szóval sajnos magunknak kell megvédenünk a várunk és az ott figyelő értékeket.

Hoppon maradtak a pénzváltó rablói

Hoppon maradtak a pénzváltó rablói

A rablók nagyon jól felkészültek: a pénzváltóhoz vezető utak egyikét egy drótkötéllel lezárták, drótra sárga láthatósági mellényeket erősítettek, elé pedig egy háromlábú behajtani tilos táblát állítottak - írja a Police.hu. A tettesek ezt követően az épület ajtajára szerelt rácsot autójuk segítségével leszakították, majd egy balta segítségével megpróbálták feltörni a páncélszekrényt. Hiába ütötték, a vasszekrény nem adta meg magát, így a tolvajok üres kézzel távoztak a belváros és a híd felé vezető úton - közölte a rendőrség hétfőn. Az üzletet egyébként nem először próbálták meg kirabolni.

Hirdetés
Kifosztottak egy úszó faházat

Kifosztottak egy úszó faházat

Két páncélszekrényt is magával vitt az a tolvaj, aki betört egy céghez Tiszafüreden - közölte szerdán az MTI-vel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az Abádszalók közelében a vízen úszó fa épületből a leleményes betörő három táskányi ruhaneműt, harminchat horgászbotot, videokamerát, hálózsákokat, több üveg szeszes italt és még egy alumínium tálat is magával vitt. A lopással okozott kár több millió forintra rúg - tette hozzá a szóvivő.

Kivágta a páncélszekrény hátulját

Kivágta a páncélszekrény hátulját

Az ismeretlen tettes a postahivatal rácsát lefeszítve, az ablakot betörve jutott be az épületbe, ahol a páncélszekrény hátlapját kivágta, és az abban tartott készpénzt, illetve sorsjegyeket ellopta. Ismertetése szerint az anyagi kár 4,5 millió forint. A rendőrség lopás bűntett miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Magyar milliomosok extra védelmi eszközei

Magyar milliomosok extra védelmi eszközei

A vagyonszerzés számos dologtól függhet, úgy mint kitűnő üzleti érzék és kapcsolatrendszer, vagy jobb esetben szerencse, rosszabban pedig gátlástalanság. A megszerzett milliók, ingó és ingatlan megtartása azonban szintén nem kis feladattal, vagy akár stresszel járhat. A vagyonvédelem fontossága nyáron már csak azért is felértékelődik, mert a nyaralni induló tömegek lelkesedésével arányosan nő a betörési kedv is, amit mi sem bizonyít ékesebben, mint a korábbi évek gyakorlata szülte "nyári betöréshullám" szerkezet a médiában és a köznyelvben. Ha az ilyenkor portyázók kedvét nem is szeghetjük, sikerességi rátájukat egész biztosan csökkenthetjük, ha pénzünket nem kímélve házunkat és értékeinket a technika legmodernebb vívmányaival látjuk el.

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény nyitás

Mestereink sérülés mentesen nyitnak ki minden típusú páncélszekrényt, trezort, széfet igény szerint az egész ország területén! Elfelejtette a számkombinációt? Elvesztette a kulcsot? Beletört a kulcs? Pánikolás helyet keresse bizalommal széfnyitó mestereinket akik az év egész napján készséggel állnak rendelkezésére! Nem mindegy ki és mivel áll neki kinyitni egy páncélszekrényt. Megfelelő szaktudás és eszközök hiányában még költségesebb problémát okozhat. Páncélszekrénye nem lesz már használható és értékei is megsérülhetnek. Barkácsolás helyett hívjon valódi mestert a probléma elhárításához!

Páncélszekrény zuhant egy férfira

Páncélszekrény zuhant egy férfira

A feltételezett vészhelyzet szerint robbanás történt egy létesítményben, egy disszugáz palack felrobbant, egy másik pedig felmelegedett. Egy másik helyiségben az ott lévő áramfejlesztő és a mellette tárolt gázolaj gyulladt ki, egy harmadik helyiségben pedig berendezési tárgyak égnek. Feltételezhető, hogy egy személy bentrekedt, valószínűleg ráomlott valami. Mint azt Boros Brigittától, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferensétől megtudtuk, a gyakorlatban három önkormányzati tűzoltóság vett részt. A feladat: tűzoltás és életmentés, a káresemény felszámolása, a szükséges rádióforgalmazás megszervezése volt. A füsttel telített építményben a szekszárdi, paksi és dombóvári tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőkészüléket használva hatoltak be, és az építmény összes helyiségét átvizsgálva eljutottak a tűzben égő helyiségekig, ahol gyorsan megfékezték a lángokat.

Páncélszekrény, kamerák és a ház felrobbanása

Páncélszekrény, kamerák és a ház felrobbanása

Az elején az illúzionista valóban az épületben tartózkodik, de sokkal korábban kijutott onnan, mint ahogy a ház felrobbant, sőt, még a folyamatos távvezérelt kamera képének megjelenése előtt. Az egyetlen dolog, amely Copperfield házban való tartózkodását bizonyította a főkamera operatőrének távozása után, az a kis kép a képernyő bal alsó sarkában. Ez viszont nem közvetített valódi képeket. A távolsági kamera a kis kép megjelenése után folyamatosan egy korábban - még a mutatvány előtt - felvett jelenetet közvetített. A mágus pedig szinte azonnal kijutott a páncélszekrényből (a szekrény hátsó részét nem is mutatták), kiszaladt a házból egy másik útvonalon és egy földalatti átjárón (lehet akár a helyi csatornarendszer is) eljutott a fémlap alatti helyhez. Arra is volt ideje, hogy kissé bepiszkolja az öltözékét és összeborzolja a frizuráját. Nézzék meg, milyen módon tudták véghezvinni ezt a nagyszerű videó-átverést. Azután, hogy a bűvész bemászott a páncélszekrénybe, az egyik biztonsági őr elkezdi bezárni és lánccal körbetekerni azt. A kis kép egyelőre még nem jelent meg. Minden, amit látunk, az valójában úgy is történik.

Páncélszekrényben a Kiss-kazetták!

Páncélszekrényben a Kiss-kazetták!

Tiszaújváros, Miskolc, Budapest - Nem adja le a Tisza TV a Kiss Károllyal készített interjút, a kazettákat elzárták egy páncélszekrénybe. Az NNI hétfőre ígér választ az üggyel kapcsolatban a Borsod Online-nak. Kiss Károly, a Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetője arról nyilatkozott a Tiszaújvárosi Krónika ma megjelent számában, hogy tudja, kik vannak a közel másfél éve tartó roma gyilkosságok mögött. 'Nem fog lemenni a Tisza TV augusztus 26-i műsorában a Kiss Károllyal készült beszélgetés' - nyilatkozta érdeklődésünkre Weisz György, a Tiszaújvárosi Krónika és a Tisza TV főszerkesztője. 'Hogy miért? Mondhatnám, hogy a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. De! Tiszaújváros kis város, ahol béke, nyugalom van a romák között. Nem szeretném, ha a Kiss Károllyal készített interjú gyanánt ez megváltozna. Hozzáteszem: újságíró vagyok, lehet véleményem, de nem nekem kell pro, vagy kontra bármit is megítélnem. A Kiss Károly interjú ugyanakkor beszédtéma a városban és igen, van olyan vélemény, hogy nem igaz, amit nyilatkozik. Még egyszer mondom, ezt nem nekem kell megítélnem.'

Páncélszekrényből loptak el egy Stradivarius-hegedűt

Páncélszekrényből loptak el egy Stradivarius-hegedűt

Az osztrák rendőrség keddi közlése szerint a 49 éves hegedűművész - akinek nevét nem árulták el - vasárnap este egy németországi koncertjéről hazaérkezve fedezte fel, hogy mi történt. A rendőrség feltételezi, hogy tapasztalt bűnözők jól megtervezett akciójáról volt szó, erről tanúskodik, hogy a páncélszekrényt lángvágóval nyitották ki. A stradivariuson kívül a bűnözők magukkal vittek egy Vuillaume-hegedűt is, amelynek értéke 'csak' 120 ezer euró, valamint három értékes vonót is. A betörők - pontosabban az ismeretlen tettes vagy tettesek - ellen nemzetközi Interpol-körözést adtak ki.

Tuti menü