Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pácélszekrény - Magyarország forgalmazók I. képes leírás - Páncélszekrény.tlap.hu
részletek »

Pácélszekrény - Magyarország forgalmazók I. - Páncélszekrény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pancelszekreny.tlap.hu » Pácélszekrény - Magyarország forgalmazók I.
Keresés
Találatok száma - 17 db
Banktech Safe

Banktech Safe

A Banktech Safe Kft. a Banktech csoport tagja, a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora, a technikai, biztonsági eszközök széles skáláját kínálja a hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai, - technológiai beruházásaihoz.

Betörésvédelem

Betörésvédelem

Reméljük, hogy honlapunkon számos új, érdekes információt talál, biztonsági zár, bejárati ajtó, páncélajtó, tűzgátló ajtó, golyóálló ajtó, átlövésgátló ajtó, rácsajtó, rácsok, hevederzárak, nyílászárók, bejárati ajtó, hevederzár, zárak, zárszerelés, zárgyártás, zárbolt, ajtózár, ajtózárak, főkulcs, zárrendszer, zárszervíz, garázskapu, garázskapuk, tolókapu, úszókapu, biztonsági üvegfólia, ablakfólia, Mercurius, Prezidium, Mottura, MUL-T-LOCK, betörésvédelem témakörben. Amennyiben kérdések merülnek fel Önben, illetve további tájékoztatásra lenne szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére telefonon vagy személyesen.

Bit Force

Bit Force

Védje meg értékeit, vagyontárgyait a lopás, rablás és a tűzvész által fenyegető veszélyektől. Csökkentse vagyona elvesztésének kockázatát azzal, hogy időben gondoskodik annak védelméről. Természetesen eltérő igényei jelentkezhetnek magánemberként, illetve egy szervezet, vagy gazdasági társaság képviseletében. Jól tudjuk, milyen veszélyekkel szembesül, ha értékei védelméről van szó. Az is magától értetődő, hogy igényei eltérhetnek más vevőink igényeitől. Minden esetben készséggel állunk rendelkezésére abban, hogy megtaláljuk a megoldást. Ha segíthetünk eligazodni a biztonságtechnika világában, kérjük, keressen meg minket személyesen, telefonon, faxon, vagy email-en keresztül.

Bovas

Bovas

A Bovas Kft. - kezdetben más cégformában- 1960 óta működik. A cégalapítás óta eltelt közel 50 év tapasztalata garancia a termékek kiemelkedő minőségi színvonalára. Cégünk szakterületén, a fémipari termékek és fémtömegcikkek gyártásán belül országosan is a vezető piaci szereplők közé tartozik. Termékeink között megtalálhatóak a legkülönfélébb páncélszekrények és fegyverszekrények éppúgy, ahogy a komplett ipari kemencék, vagy éppenséggel a Rossetta fürdőszobai fedrácsok. A bevált típusok mellett egyre hangsúlyosabb szerephez jutnak a megrendelő egyéni igényeit kielégítő egyedi gyártású darabok. Ügyfeleink elvárásait maximálisan szem előtt tartva alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra. A Bovas sikere és elismertsége az évtizedek során összegyűlt tapasztalatnak és a minőségre való folyamatos törekvésnek köszönhető. Ehhez elengedhetetlen a nagy kapacitású és magas minőséget előállítani képes gyártóeszközök megléte. Ezen tényezők összességének köszönhetően forgalomnövekedésünk évről évre folyamatos.

Bovas Vasipari Szövetkezet

Bovas Vasipari Szövetkezet

Cégünk szakterületén, a fémipari termékek és fémtömegcikkek gyártásán belül országosan is a vezető piaci szereplők közé tartozik. Termékeink között megtalálhatóak a legkülönfélébb páncélszekrények és fegyverszekrények éppúgy, ahogy a komplett ipari kemencék, vagy éppenséggel a Rossetta fürdőszobai fedrácsok. A bevált típusok mellett egyre hangsúlyosabb szerephez jutnak a megrendelő egyéni igényeit kielégítő egyedi gyártású darabok. Ügyfeleink elvárásait maximálisan szem előtt tartva alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra. A Bovas sikere és elismertsége az évtizedek során összegyűlt tapasztalatnak és a minőségre való folyamatos törekvésnek köszönhető. Ehhez elengedhetetlen a nagy kapacitású és magas minőséget előállítani képes gyártóeszközök megléte. Ezen tényezők összességének köszönhetően forgalomnövekedésünk évről évre folyamatos.

Elektron Sky

Elektron Sky

Az ELEKTRON SKY KFT az elmúlt több mint 27 évben számos betörésjelző és tűzjelző-rendszert telepített le és helyezett üzembe, és ezek nagy részét a Tisztelt Megrendelők és felhasználók megelégedésére a mai napig is üzemelteti és karbantartja. Cégünk nem egyszerűen hálózatokat épít és berendezéseket telepít, hanem teljes körű szolgáltatást is végez a Kedves Megrendelői részére. Ez azt jelenti, hogy azon kívül, hogy megbízható, hazai képviselettel is rendelkező jó nevű cégek csúcstechnológiájú berendezéseit felszereljük, folyamatosan karbantartjuk a rendszereket, szaktanácsokkal látjuk el az üzemeltetőket, hogy az adott objektum részére miképpen valósíthatják meg a legoptimálisabb védelmet. Reméljük, hogy ajánlatunk mind műszakilag, mind a nyújtott szolgáltatás és az ár szempontjából megnyeri tetszésüket, és rövidesen Önöket is nagyra becsült Megrendelőink sorában tudhatjuk.

Fair Trade

Fair Trade

Cégünk tulajdonosai , munkatársai 1990 óta dolgoznak a biztonságtechnikai szakmában. A FAIR TRADE HUNGARY KFT 2001. év végi megalakulásakor páncélszekrények, lakatok, postaládák és pénzkazetták értékesítésével foglalkoztunk. Folyamatos fejlődésünknek köszönhető mostanra megközelítőleg az összes biztonságtechnikához fűződő termékkel és szolgáltatással kapcsolatos szükségletet ki tudjuk elégíteni

IST Security

IST Security

Az IST Biztonságtechnikát a közelmúltban alapítottuk meg korábbi, nagy múltú cégeknél szerzett tapasztalataink alapján. Bízunk abban, annak ellenére, hogy új piaci szereplők vagyunk, vevőink értékelni fogják a magas szintű kiszolgálást és rugalmasságot. Az IST Biztonságtechnika a mechanikai védelem teljes körű vertikumát átfogó szakcég. Cégünk természetesen az elektronikai- és tűzvédelem, valamint figyelő- és beléptető rendszerek tervezését és kivitelezését is vállalja.

M + P Security

M + P Security

Cégünk 1997 októberében alakult, vezetői és szakemberei korábban a szintén vagyonvédelemi területen dolgozó ÓV-LAK Bt. keretein belül tevékenykedtek 1992-től. Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy szolgáltatásunk maximálisan kielégítse megrendelőink igényeit. Tevékenységünk sajátosságából adódóan nagy a felelőségünk abban, hogy munkánkat a vonatkozó hatósági előírások szerint, a legjobb tudásunkkal, és a legnagyobb körültekintéssel végezzük, ezért az M+P Security Kft. tevékenysége a 87/1995. számú kormányrendeletben foglaltaknak, illetve a MABISZ követelményeinek maradéktalanul megfelel. Ennek figyelembe vételével nagy gondot fordítunk arra, hogy minden munkatársunk naprakészen ismerje a munkánkkal szemben támasztott vevői és szakmai követelményeket. Fontos feladatnak tekintjük, hogy a munkánkat közvetlenül, illetve közvetve felügyelő hatóságok véleményét, javaslatát munkánk jobbítása érdekében maximálisan figyelembe vegyük, és javaslatainkkal, tapasztalataink átadásával beszállítóinkat is segítsük. A pontos munkavégzésen kívül fontos, hogy a vevői igényeket gyorsan, rugalmas alkalmazkodással, pontos tájékoztatással tudjuk kielégíteni. Minden munkatársunk köteles munkáját úgy végezni, hogy vevőink bizalmát növelje, és cégünk jó hírét öregbítse.

Hirdetés
Maróti Páncélszekrény

Maróti Páncélszekrény

Páncélszekrények, széfek, értékmegőrzők: Termékeinket forgalmazzuk minisztériumok, bankok, vállalkozások, ékszerészek, zálogházak, szállodák, érték őrzéséért felelős cégek, sportcentrumok, uszodák és egyéb cégek részére, valamint olyan magánszemélyeknek, akiknek szükséges és fontos a biztonságos tárolás értékeik, vagyontárgyaik, számára.

Microalarm

Microalarm

Ennél jobban szeretné védeni szeretteit és értékeit? Önnek fontos, hogy magas műszaki színvonalú és esztétikus tárgyak vegyék körül? Válasszon otthonához illő, akár valódi fa burkolattal borított acél biztonsági ajtót, Pininfarina tervezésű riasztóközpontot. Cégünk 1991-óta foglalkozik olasz termékek forgalmazásával és teljes rendszerek telepítésével. Hívjon minket és lépjen be a biztonság világába!

Mile Banktechnika

Mile Banktechnika

A MILE BANKTECHNIKA Kft. 1998. óta meghatározó szerepet tölt be a hazai bankjegyszámláló, érmeszámláló, páncélszekrény, irodai fémszekrény kereskedelemben. Kereskedelmi tevékenységünket szakképzett és tapasztalt szervizháttér, zökkenőmentes és garantált alkatrészellátás, gyors telefonos segítségnyújtás egészíti ki. Bemutatótermünkben megtekintheti, kipróbálhatja, megvásárolhatja számos termékünket. Szervizautóink, telepítői állományunk, szállító járműveink az ország különböző pontjain tudnak egy időben helytállni. Budapesti irodánk, szervizünk mellett kereskedelmi irodát tartunk fenn Kaposváron.

Pácélszekrény

Pácélszekrény

Páncélszekrények és a további biztonsági tárolók, különféle széfek: fali széf, tűzálló széf, bútor széf, digitális széf, biztonsági széf, beépíthető széf, irat széf. Lemezszekrény: fegyverszekrény, kulcstároló szekrény. Kazetták: pénzkazetta, páncél kazetta, fém kazetta.

Páncélozott szekrények

Páncélozott szekrények

SAFFORT - széfekre specializálódott webáruház. Az egyedülálló Saffort platformrendszer nagyszámú helyi és nemzetközi fuvarozót egyesít és mindig a legjobb csomagszállítási útvonalakat választja, ezért nem kell időt fordítania az információkeresésre és az árak összehasonlítására. Cégünket 1998. június 4-én alapítottuk, az első széfet 16 évvel ezelőtt adtuk el. Ez idő alatt megragadtunk minden lehetőséget, hogy alaposan megvizsgáljuk az összes széfet, melyhez hozzájutottunk. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat belefektettük abba, hogy a SAFFORT a legnagyobb széfeket forgalmazó céggé váljon.. A csomagokat ingyenes általános biztosítással fedik le és ajtótól-ajtóig szállítják a világ minden országába, miközben minden szolgáltatás és a számukra kifizetett összegeket online teszik meg - mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a Saffort felhasználóbarát webhelyét és csak három gombnyomással hozzáfér a megrendeléshez szükséges információkhoz.

Páncélszekrények

Páncélszekrények

Ön kinek hisz, ha az értékei biztonságos tárolása a tét? A gyártónak vagy a forgalmazónak? Nekik az eladás a lényeg! Higgyen a független európai minősítő intézetek által kiadott tanúsítványoknak! Ezeket a tanúsítványokat az adott szekrényre vonatkozólag az ajtó belső oldalára rögzített minősítő tábla igazolja.

Páncélszekrények kedvező áron!

Páncélszekrények kedvező áron!

Ha értékei biztonságáról van szó, ne kössön kompromisszumot! Válassza a PRS Vagyonvédelmi Kft csúcsminőségű és megbízható biztonsági ajtóit, széfeit, páncélszekrényeit! Kattintson és ismerkedjen meg acél ajtóinkkal, feltörés ellen védett zárbetéteinkkel, Wertheim szekrényeinkkel, faliszéfeinkkel. Takarítson meg pénzt nálunk, és vásároljon használt széfet és páncélszekrényt megbízható forrásból! Kattintson és nézze meg kínálatunkat, vagy jöjjön el Fogarasi úti bemutatótermünkbe személyesen! Szeretné biztonságban tudni az értékeit? Akkor válassza a PRS vagyonvédelmi Kft. biztonsági ajtóit, széfeit, zárjait! Legyen szó akár használt Wertheim szekrényekről, faliszéfekről, vagy biztonsági irattartókról, vagy a legújabb zárbetétek és biztonsági ajtók kínálatáról, itt minden eszközt megtalál!

TrezorBolt

TrezorBolt

Páncélszekrények kis- és nagykereskedelme. Minőségi termékek a legnagyobb választékban. Cégünk több éves tapasztalattal áll az ügyfelek rendelkezésére a mechanikus biztonságtechnika területén. A trezorok szállítása, telepítése, előírás szerinti rögzítése, karbantartása, javítása cégünk szolgáltatásai közé tartozik. Forgalmazott főbb márkák: Safetronics, Comsafe, Sentry, GST. Ezen híres gyártók termékei adnak Önnek biztonságot értékei tárolásához. Vegye igénybe szakértelmünket ha páncélszekrényt vásárolna.

Tuti menü