Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Páncélszekrény linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Páncélszekrény képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pancelszekreny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
3 Takács Trans

3 Takács Trans

Cégünk számára rendkívül fontos az ügyfeleink elégedettsége, így nagy hangsúlyt fektetünk a munkavégzésünk színvonalára, és a ránk bízott, általunk költöztetett, szállított ingóságok épségének megőrzésére. A szolgáltatások, melyekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, mind magas színvonalú, profi munkát takarnak. Ezért az általunk alkalmazott dolgozókat igen magas követelmények elé állítjuk, így biztosítva a megfelelő színvonalú munkaerőt. Dolgozóink mindegyike cégünk logójával ellátott munkaruhákat visel. Gépjárműveink mind korszerű, költöztetéshez speciálisan felszerelt eszközök, mivel fő profilunk (költöztetés , szállítmányozás) ezt megköveteli

A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban

A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban

A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza) Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági őrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetők egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, műszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyűfém keréktárcsákat. A bűncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az őr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendőrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást. A biztonsági őr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

A tűzoltók buktatták le

A tűzoltók buktatták le

Léber Gabriella elmondta: a betörés helyszínének szomszédságában kigyulladt egy fészer, amelyhez kivonultak a tűzoltók. Az általuk készített videofelvétel megörökítette a távozó tolvajok mikrobuszát. A nyomozók ennek alapján azonosították az elkövetőket, majd őrizetbe vették őket.

Ádám Mihály

Ádám Mihály

Fuvarozás, szállítás szolgáltatásaink: Irodai költöztetés, írattári költöztetés, munkahelyi költöztetés, privát költöztetés, családi költöztetés. Teljes/részleges kicsomagolás és becsomagolás (a csomagoló anyagok biztosításával). Páncélszekrény szállítás, irodatechnikai eszközök számítógép-konfigurációk szállítása. Bútorok, polcok szétszerelése és összeszerelése. Bútor felhúzás, bútor leengedés. Selejtezés, lomtalanítás. Épületen, lakáson belüli átrendezés, bútor mozgatás. Zongora szállítás, pianínó szállítás, valamint egyéb súlyos, nagy kiterjedésű hangszerek szállítása, gép szállítás, építőanyag fuvarozás.

Ajtó- Unio Kft.

Ajtó- Unio Kft.

Szakembereink 16 éve foglalkoznak biztonságtechnikával. Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére. 1-1,5 órán belül kiszállunk Budapest területén belül. 2-3 órán belül kiszálunk Pest megye területén belül. Előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén vállalunk megbízást. Az általunk forgalmazott termékek a MABISZ és a Rendőrség által bevizsgált, ajánlott és minősített termékek.

Ajtómester

Ajtómester

Fő üzletcélunk, hogy ügyfelünk biztos legyen abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapott versenyképes és megfizethető áron! Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül, eleget téve minden kérésnek, legyen az házhoz hívás, vagy a személyes biztonság ügye. Cégünk napközbeni, esti, hétvégi és szünnapi Szolgáltatási , Díjtételei , Házhoz hívás esetén minden esetben alacsonyabbak, mint a konkurenciáé. Akár egyéni, akár üzleti ügyfelünk, mindenképpen találunk megoldást az Ön számára. A szükségtelen költségeket azzal küszöböljük ki, hogy közvetlen a járműveinkből dolgozunk. Ez teszi továbbá lehetővé azt is, hogy ezek a megtakarítások megjelenjenek az ügyfeleknek kínált alacsony árainkban.

Baltával estek neki egy páncélszekrénynek a trükkös tol

Baltával estek neki egy páncélszekrénynek a trükkös tol

FMH - Autóval leszakították az épület ajtajára szerelt rácsot, majd baltával sikertelenül próbálták meg feltörni Esztergomban egy pénzváltó páncélszekrényét - tájékoztatta hétfőn a rendőrség az MTI-t. Az elkövetők a helyszínre vezető utak egyikét drótkötéllel lezárták. A kötélre sárga láthatósági mellényeket erősítettek, elé pedig behajtani tilos táblát állítottak - tette hozzá a megyei főkapitányság sajtóreferense. A páncélszekrényt baltával próbálták meg betörni. Miután a kísérlet nem sikerült, a tolvajok elmenekültek a Mária Valéria híd irányába - mondta el a csütörtök esti órákban történt eset körülményeiről Léber Gabriella. Páncélszekrény baltával.

Banktech Safe

Banktech Safe

A Banktech Safe Kft. a Banktech csoport tagja, a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora, a technikai, biztonsági eszközök széles skáláját kínálja a hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai, - technológiai beruházásaihoz.

Betörések, autófeltörés,

Betörések, autófeltörés,

Kinyitották a páncélszekrényt. Tegnap reggel vették észre, hogy az éjszaka betörtek az egyik szombathelyi kft. irodájába. A tettes felfeszítette a páncélszekrényt és 200 forintot vitt el. A rongálással 20 ezer forint kárt okozott.

Hirdetés
Betörésvédelem

Betörésvédelem

Reméljük, hogy honlapunkon számos új, érdekes információt talál, biztonsági zár, bejárati ajtó, páncélajtó, tűzgátló ajtó, golyóálló ajtó, átlövésgátló ajtó, rácsajtó, rácsok, hevederzárak, nyílászárók, bejárati ajtó, hevederzár, zárak, zárszerelés, zárgyártás, zárbolt, ajtózár, ajtózárak, főkulcs, zárrendszer, zárszervíz, garázskapu, garázskapuk, tolókapu, úszókapu, biztonsági üvegfólia, ablakfólia, Mercurius, Prezidium, Mottura, MUL-T-LOCK, betörésvédelem témakörben. Amennyiben kérdések merülnek fel Önben, illetve további tájékoztatásra lenne szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére telefonon vagy személyesen.

Bit Force

Bit Force

Védje meg értékeit, vagyontárgyait a lopás, rablás és a tűzvész által fenyegető veszélyektől. Csökkentse vagyona elvesztésének kockázatát azzal, hogy időben gondoskodik annak védelméről. Természetesen eltérő igényei jelentkezhetnek magánemberként, illetve egy szervezet, vagy gazdasági társaság képviseletében. Jól tudjuk, milyen veszélyekkel szembesül, ha értékei védelméről van szó. Az is magától értetődő, hogy igényei eltérhetnek más vevőink igényeitől. Minden esetben készséggel állunk rendelkezésére abban, hogy megtaláljuk a megoldást. Ha segíthetünk eligazodni a biztonságtechnika világában, kérjük, keressen meg minket személyesen, telefonon, faxon, vagy email-en keresztül.

Bovas

Bovas

A Bovas Kft. - kezdetben más cégformában- 1960 óta működik. A cégalapítás óta eltelt közel 50 év tapasztalata garancia a termékek kiemelkedő minőségi színvonalára. Cégünk szakterületén, a fémipari termékek és fémtömegcikkek gyártásán belül országosan is a vezető piaci szereplők közé tartozik. Termékeink között megtalálhatóak a legkülönfélébb páncélszekrények és fegyverszekrények éppúgy, ahogy a komplett ipari kemencék, vagy éppenséggel a Rossetta fürdőszobai fedrácsok. A bevált típusok mellett egyre hangsúlyosabb szerephez jutnak a megrendelő egyéni igényeit kielégítő egyedi gyártású darabok. Ügyfeleink elvárásait maximálisan szem előtt tartva alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra. A Bovas sikere és elismertsége az évtizedek során összegyűlt tapasztalatnak és a minőségre való folyamatos törekvésnek köszönhető. Ehhez elengedhetetlen a nagy kapacitású és magas minőséget előállítani képes gyártóeszközök megléte. Ezen tényezők összességének köszönhetően forgalomnövekedésünk évről évre folyamatos.

Bovas Vasipari Szövetkezet

Bovas Vasipari Szövetkezet

Cégünk szakterületén, a fémipari termékek és fémtömegcikkek gyártásán belül országosan is a vezető piaci szereplők közé tartozik. Termékeink között megtalálhatóak a legkülönfélébb páncélszekrények és fegyverszekrények éppúgy, ahogy a komplett ipari kemencék, vagy éppenséggel a Rossetta fürdőszobai fedrácsok. A bevált típusok mellett egyre hangsúlyosabb szerephez jutnak a megrendelő egyéni igényeit kielégítő egyedi gyártású darabok. Ügyfeleink elvárásait maximálisan szem előtt tartva alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra. A Bovas sikere és elismertsége az évtizedek során összegyűlt tapasztalatnak és a minőségre való folyamatos törekvésnek köszönhető. Ehhez elengedhetetlen a nagy kapacitású és magas minőséget előállítani képes gyártóeszközök megléte. Ezen tényezők összességének köszönhetően forgalomnövekedésünk évről évre folyamatos.

Budakalász zárszerviz

Budakalász zárszerviz

A Budakalász zárszerviz gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon - akár 20 %-kal olcsóbban, mint a versenytársaink. Jótállunk a munkánkért - garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden napján 24 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is.

Budapesti páncélszekrény szállító

Budapesti páncélszekrény szállító

Fuvarozói ágazaton belül a legnagyobb kihívás a páncélszekrények szállítása. Magán emberként soha ne kezdjen hozzá, mert könnyen baleset lehet a vége. Kollégáink magas szakmai háttérrel rendelkeznek ezen a fuvarozói ágazaton, felkészültek vagyunk bármilyen és bármekkora páncélszekrény mozgatásában és szállításában. Technikailag felszerelve várjuk a megrendelést, emelő falas teherautót is biztosítunk a könnyebb munkavégzés végett. Páncélszekrény szállítás előtt áll, és kell egy jó fuvarozó, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Budateher

Budateher

Társaságunk ma 35 tehergépjárművel rendelkezik, a gépjárműpark harmada az immár családi vállalkozásként működő Budateher Kft. A mester módon végzett szállítás, fuvarozás szolgáltatásaink között szerepel mindenekelőtt az iroda költöztetés, lakás költöztetés, bútorszállítás; zongora szállítás, páncélszekrény szállítás, nehézgépszállítás; építési törmelék szállítás, sitt konténeres elszállítása, teljes vagy részleges lomtalanítás; valamint az áruszállítás, áruterítés és ADR-es árufuvarozás.

Bútor Tefu

Bútor Tefu

Fő szolgáltatásaink: lakás költöztetés, cég költöztetés, iroda költöztetés, műhely költöztetés, lapraszerelt bútor szerelése, lomtalanítás, zongora szállítás, pianínó szállítás, páncélszekrény szállítás, műtárgy szállítás, bútor mozgatás épületen belül. Dolgozóinknál alapvető követelmény az erkölcsi bizonyítvány, szakmai tapasztalat, a jó megjelenés és az intelligencia. Járműparkunk euro 1-es és euro 2-es szabványnak megfelelő 10-50 m3-es Man, illetve Mercedesekből áll, amelyek zárt bélelt rakfelülettel rendelkeznek, és ezekhez sok pokróc, fólia és szivacs tartozik.

Tuti menü